maanantai 6. tammikuuta 2014

Vuoden viimeiset

Minne tästä pyhien määrästä saa reklamoida? Älkää ymmärtäkö väärin - en valita, että niitä olisi liikaa, mutta voisi olla toimivampaa sirotella ne hieman pidemmälle aikavälille. Toisaalta nyt on tullut pitkästä aikaa istuttua rauhassa kotona ja hoidettua asioita, joille ei kalenterissa ole kuukausiin ollut tilaa. Niinkuin nyt käsitellä ne muutamat loppuvuoden aikana otetut kuvat, joita tässä on tullut tahoille jos toisille lupailtua jo muutama hetki.

Loppuvuoteen mahtui mm. liian monet pikkujoulut liian lyhyessä ajassa (oli aikamoinen suoristus painaa kaikki joulun juhlat läpi parissa viikossa), sohvan nurkkaan hautautuminen Varkaudessa sekä uuden vuoden kunniaksi nautitut ähkyt parhaalla kaveriporukalla. Kuten kuvista voi päätellä, oli aika ruokapainotteista.

Univelat on nyt onneksi tullut kuitattua tässä ylipitkien pyhien aikana. Vuoden 2014 aloitin nimittäin valittamalla väsymystä ja itkemällä tunnin tinojen valamisesta. Tarpeeksi kun jotain pyytää, myös saa ja pääsin lopulta kotimatkalle mukanani lupaukset viisaudesta ja kunniasta, suurista muutoksista sekä runsaudesta. Nämäkin oli tosin kaikki vaihtuneet kotiin päästessä kasaksi rahaa. Nyt vain sormet ristiin, että viime vuoden jälkeen nämä kaikki on pelkästään positiivista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti