torstai 2. tammikuuta 2014

60 x 2013

Tiedän, että minut tuntevat odottivat jotain muuta hiljaisuuden keskelle. Pahoittelen, ei vieläkään kuvia uudella kameralla. "Raskas työ" vaatii raskaat huvit tai sitten se on vain nämä pyhät, mitkä pakottavat ylityötuntien jälkeen pois koneelta sohvan nurkkaan luontodokumenttien ja kirjan pariin. Huomenna aion mennä pitkästä aikaa lenkille ja lauantaille uskaltaisin varovasti lupailla vaikka niitä joulukuvia.

Nyt kuitenkin perinteisesti 60 kuvaa vuodelta 2013 eli bloggaajan suosikkikuvat omasta instagram-feedistä. Urheilin Viikin pelloilla, tein paljon ruokaa, ajoin pyörällä, juoksin puolimaratonin, vietin elämäni pisimmän kesän, sisustin, sain uuden työpaikan ja kävin Kööpenhaminassa sekä Tallinnassa. Tätä ja varmasti muutakin oli 2013.

Ei tullut koiranpentua, en usko matkustavani New Yorkiin seuraavan kahden kuukauden aikana eikä se Köpiskään kai kovin kaukainen kohde ollut. Niinpä uudelle vuodelle olen luvannut helposti toteutettavia asioita: opettelen keräämään energiajätettä, etsin aikaa taas urheilla sekä tulen yleisinä pyhinä vietetyistä mahdollisista juhlista kotiin taksilla. Hyvä tästä tulee.

Ps. Tässä blogissa instagram on tätä kerran vuodessa tapahtuvaa poikkeusta lukuunottamatta tuossa sivupalkissa. Siitä tai mobiililaitteestaan (@juttamoi) sitä osannee jokainen halukas seurata. Vuoden 2012 kuvat löydät täältä.

4 kommenttia:

 1. Jee!
  Buu!

  Yksi yleisöstä vaatii uudella kameralla otettuja kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein voisin luvata ja vannoa, että ne tulee tässä seuraavan kolmen päivän aikana. Koska oon kuitenkin aika hyvä tässä sanojen syömisessä, niin en lupaa.

   Poista