tiistai 1. lokakuuta 2013

Päivän kissavideo

Angus and Julia Stone ei ehkä ollut aivan sopiva valinta aamun vatsalihasharjoituksiin, sillä piti oikein pysähtyä kuuntelemaan.

Minulla on paha tapa kasata Spotifyn listalle kaikki musiikki, mikä vähänkään kuulostaa kivalta. Sieltä ne sitten soivat randomilla, mikä johtaa toisinaan mielenkiintoisiin keskusteluihin kavereiden kanssa. On nimittäin nähty sekin kerta kun väitin, etten ole koskaan kuullutkaan Kings of Conveniencesta: "Mutta sulla on se soittolistalla!"



Se, että minut joskus tunnettiin "tyttönä, joka kuuntelee bändejä, jotka eivät vielä itsekään tiedä nimeään" kääntyisikin todennäköisesti nykyään uskottavammin "tytöksi, joka ei itsekään tiedä kuuntelemiensa bändien nimiä"...

2 kommenttia:

  1. Oi, miten ihastuttavan surumielistä! Biisin olen tainnut joskus aiemmin kuullakin, mutta videon näin nyt ensimmäistä kertaa ja täten totean sen olevan täydellinen lisä tähän kappaleeseen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sääli, että suurin osa musiikkivideoista jää nykyään näkemättä. Nuorempana sitä tuijotti tuntikaupalla MTV:tä, nyt näihin helmiin pitää lähes aina törmätä vahingossa. Tämä oli kyllä harvinaisen hieno ja sopiva.

      Poista