tiistai 26. maaliskuuta 2013

Kevään merkkejä

Uskomatonta, mutta totta, maailmassani on viime aikoina ollut muitakin värejä kuin musta. On viininpunainen, tupladenim, armyvihreä ja jopa inhokkisininen muuallakin kuin farkuissa. Kynnetkin sudin pääsiäisen lupaaman loman kunniaksi normaalin punaisen sijaan neonkeltaiseksi.

Kyllä se kevät siis sieltä tulee, kun vähän vielä jaksaa odottaa. Jo nyt aamupäivän aurinko saa työpöydälle unohtuneet keväisen värikkäät (jotain rajaa nyt kuitenkin, konjakki on uusi pastelli) tavarakasat näyttämään tarkoituksella asetelluilta. Siirtelin millintarkasti paikoilleen myös nuo lasilevylle unohtuneet pölyhiukkaset... eh.
5 kommenttia:

 1. Onko tuo Acne siis kalenteri? Ihana! Miksi on niin vaikeaa löytää tyylikästä kalenteria oi miksi? Sehän on supertärkeä osa päivää, koska rumia esineitä on tylsä katsella päivästä toiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukku tai oikeammin varmaan lompakko ikävä kyllä. Tosin sisällä on paikka kynälle eli varmasti tuonne voisi jonkun lärpäkekalenterin "setelitaskun" reunaan roikkumaan pujottaakin ja hyvin ajaisi asiansa.

   Poista
 2. Hienoja kuvia.
  Olen huomannut itsekin kuvatessa asetelmia miten pienet asiat helposti jäävät kummittelemaan kuviin. Esim. ne kuuluisat pölyhiukkaset. :)

  VastaaPoista
 3. Hei, millainen kamera sulla on? Tulee näköjään tosi hyviä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, mulla on Nikon D7000. Runko tekee paljon, mutta vielä enemmän objektiivit. Nämä taisin ottaa sellaisella kuin AF S Nikkor 35 mm 1:1.8G.

   Poista