lauantai 16. maaliskuuta 2013

++
"Hyvää syntymäpäivää, Jutta", toivotin itselleni pian kuukausi taaksepäin.

Viikko ennen juhlia kävelin kesken työpäivän Punavuoreen, vaikka mietin, voiko tatuoinnin ottaa 29-vuotiaana - hetkenä, jossa ei sinänsä ole mitään erityistä muistettavaa. Joku sanoi, että ehkä se on asia, joka täytyy nimenomaan tehdä tämän kymmenluvun puolella. Niin, ei se kuvakaan ole kuolleen koiran muistokuva, ei kauan sitten keksitty korulause eikä varsinkaan uskonnollinen julistus. Se on perustatuointi suoraan Arial Blackin plussalla. Kaksin kappalein. Koska, no, joku on ehkä joskus saattanut huomata, että pidän niistä.

Siitä lähti sitten lista asioista, jotka täytyy tehdä ennen kolmeakymmentä. "Voisit vaikka matkustaa New Yorkiin ja opetella juomaan punaviiniä", päätin. Siinä se on, sopiva määrä toteutettavaa.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Ton kokoisilla kuvilla ei ikävä kyllä kovin kovaksi itseään päässyt tuntemaan.

   Poista
 2. Ensimmäinen tatuointi myös omalla listallani, joka painetaan iholle parin viikon päästä! Punaviiniä en osaa vieläkään juoda ilman spriteä, noloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pajunkissatatuointi näyttää superhienolta idealta. Tuleeko siitä iso? Mun punaviiniprojekti on edennyt jouluglögiharjoittelun ansiosta siihen pisteeseen, että "lämmin, ummehtunut litku" menee jo ruoan kanssa. Uskomatonta.

   Poista