sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Kuvia Henrylle
6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jostain väliltä Latokartano - Malmin hautausmaa - Pihlajamäki - Oulunkylä. Erityisesti tota hautausmaan kiviseinää voin suositella kuvauskohteeksi. Ehkä siistein paikka hetkeen. Pakko mennä itekin jossain vaiheessa uudestaan - nyt löysin sen ihan vahingossa, kun en osannut pois sieltä alueelta.

   Poista
 2. ootko koskaan tajunnu, et kuinka helposti tänne sun blogiin löytää, kun googleen kirjoittaessa "moi" tää tulee ylimpien joukkoon :D terveisin minä, joka löysin tänne juuri niin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, aika hyvin. Ei siis ollut mitään hajua asiasta. Toki voisin väittää vain hakukoneoptimoineeni tämän noin loistavasti, mutta eiköhän kyseessä nyt ollut ihan täysin (onnellinen) sattuma :)

   Poista
 3. moi :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  VastaaPoista