lauantai 12. tammikuuta 2013

I like boring thingsKun aloin tosissani tutustumaan Helsingin asuntotarjontaan, päätin, ettei nyt yksinkertaisesti ole tyytyminen mihinkään, mikä on vähän sinnepäin. Halusin täydellisen, kerrankin asunnon, missä ei tarvitsisi tehdä kompromisseja. No, loftia ja korkeita huoneita en yllättäen lopulta saanut, mutta muuten aikalailla niin lähelle unelmaa kuin todellisuuden puitteissa on mahdollista.

Ja nyt, lähes vuosi omaan asuntoon muuttamisen jälkeen, yksi ruksi lisää listalle: koko seinä pelkkää liitutaulua. Graafikon taivas. Ensimmäinen väkerrys ei tosin vielä ihan täysin muistuttanut paperille kynäilemääni luonnosta, mutta olkoot. En anna lannistaa, sillä siinä tosiaan on aika monta neliötä liitutaulupintaa. Vaatii hieman harjoittelua, kun edellisestä A4-kokoa suuremmastakin piirroksesta on jo vuosia eikä viime aikoina ole tullut työskenneltyä kuin koneella.

No, ala-asteellakin oli parasta, kun sai piirtää taululle eikä nyt tarvita edes opettajan lupaa. Laitetaan siis uusiksi vaikka heti, kun inspiraatio herää.

Good artists copy, great artists steal. Ensi kerralla sitten jotain hieman omaperäisempää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti